1. listopadu 2023 • 22:55

Šok! Bayern vypadl z poháru s týmem ze třetí ligy, Hložek vystřelil postup

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gól Adama Hložka poslal fotbalisty Leverkusenu do osmifinále Německého poháru. Vedoucí celek bundesligové tabulky se na hřišti třetiligového Sandhausenu dlouho trápil, v 85. minutě se však prosadil jednadvacetiletý český útočník a zajistil hostům vedení 3:2. Výhru Bayeru pak ještě zvýraznil dvěma góly Amine Adli. Senzačně se už ve 2. kole loučí se soutěží Bayern Mnichov, který prohrál 1:2 na hřišti třetiligového Saarbrückenu.



V brance Leverkusenu nastoupil Matěj Kovář, oba góly dostal v úvodu druhé půle. Útočník Patrik Schick se na tréninku před pohárovým duelem zranil a kvůli problémům s lýtkem by měl chybět tři týdny. Trenér Xabi Alonso poslal do hry řadu obvyklých náhradníků, přesto jeho svěřenci vyhráli devátý soutěžní zápas za sebou.

Nečekaně už ve 2. kole se s domácí pohárovou soutěží rozloučil Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub prohrál 1:2 na hřišti třetiligového Saarbrückenu. O postupu outsidera rozhodl gól Marcela Gause, který překonal brankáře Manuela Neuera v šesté nastavené minutě. Bayern navíc přišel o obránce Matthijse de Ligta, který si už v úvodním poločase poranil koleno.

Bayer Leverkusen Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud