9. února 2012 • 19:30

Sivokovi to letos pálí. Obránce Besiktase dal už čtvrtý gól

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalový obránce Tomáš Sivok znovu ukázal svůj gólový apetit této sezony. V předehrávce 26. kola turecké ligy se Sivassporem si připsal už čtvrtý ligový zásah tohoto ročníku, Besiktasi Istanbul to však stačilo jen na remízu 1:1. Besiktas tak na třetím místě tabulky ztrácí na vedoucí Galatasaray osm bodů, ale má o odehrané utkání více.



Do utkání zasáhla čtveřice českých krajánků, z toho tři na straně domácího Sivassporu, jehož obranu řídí Jan Rajnoch s Jakubem Navrátilem a v záloze nastupuje Milan Černý. Všechny tři ale zastínil Sivok, který zazářil především v 43. minutě.

Fernández rozehrál přímý kop ze čtyřiceti metrů, centrovaný míč našel uprostřed vápna Sivokovu hlavu a reprezentační stoper poslal balon přesně k tyči.

Pomohlo mu i to, že se jeho strážci srazili a Sivok tak zůstal nekrytý. Pro Sivoka to byl osmý ligový gól během čtyř sezon v tureckém klubu. Jednu trefu přidal i v srpnovém předkole Evropské ligy proti Vladikavkazu.

Na výhru to však dnes nestačilo, jelikož pět minut před koncem srovnal povedenou střelou z dálky domácí Kilič.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud