28. března 2012 • 12:32

Ujel mu vlak, kritizuje kouč Baroše. V Turecku asi skončí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dostal poslední šanci ukázat, že je pro Galatasaray Istanbul stále platným hráčem. Jenže ji nevyužil. Milan Baroš trenéra nepřesvědčil a po sezoně pravděpodobně odejde. Kouč Fatih Terim do médií vzkázal: „Ujel ti vlak, Milane!“



Při absenci švédské hvězdy Johana Elmandera, který vypadl ze hry kvůli zranění, dostal český útočník Milan Baroš další příležitost. V posledních dvou zápasech nastoupil v základní sestavě a odehrál celá utkání.

Jak se předvedl? Nic moc. Turecká média mu vyčítají málo střel na branku, málo naběhaných kilometrů a především – chybí góly. Galatasaray v obou duelech na Baroše spoléhal, jenže z nich vytěžil pouhý bod po remíze s Trabzonsporem 1:1.

„Ve velkých klubech buď vlak chytíte a naskočíte do něj, nebo vám ujede. To platí pro všechny,“ kritizoval českého reprezentanta trenér Fatih Terim. Barošovi vlak ujel, a to prý podle kouče stál na hlavním nádraží.

Baroš se společně s dalšími dvěma spoluhráči (Yildirim, Batdal) ocitl na přestupní listině, informuje turecký portál Milliyet. Jsou z formy a navíc pro klub finančně nároční. Funkcionáři klubu doufají, že se Baroš blýskne na EURO 2012, aby se zvýšil nejen počet zájemců, ale aby vzrostla i jeho cena.

Kam by mohl Baroš zamířit? Dlouhodobě se spekuluje o zájmu z Německa. Před pár týdny měli na Baroše políčeno například v Hamburku. Stejně tak se psalo o Wolfsburgu či Brémách. Vyloučen není ani jeho odchod do Emirátů nebo Ruska.


Poslední čtyři zápasy

Genclerbirligi 2:0
- Baroš vystřídal v 84. minutě Elmandera
Fenerbahce 2:2
- Baroš v 67. minutě vystřídal Necatiho Atese
Sivasspor 0:1
- Baroš odehrál celý zápas
Trabzonspor 1:1
- Baroš odehrál celý zápas

Příští zápas
sobota, 18:00 - Orduspor
- turecký tisk očekává, že Baroš začne na lavičce

Kam zamíří Milan Baroš?Foto Michal Beránek (Sport)

Vstoupit do diskuse
17

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud