7. května 2012 • 11:12

VIDEO: Šílená pomsta za rasismus. Protihráče kopnul do přirození!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pánové, pouhý pohled na video vás bude bolet. Dámy, takovou bolest jste nezažily a nikdy nezažijete. Na rozdíl od Emreho máte štěstí. Ten se bude z brutálního zákroku Didiera Zokory v utkání turecké ligy vzpamatovávat ještě hodně dlouho.



Šílené. Tak turecký tisk nazývá "obranný" zákrok Zokory, který se rozběhl a kopnul soupeře do rozkroku. Trest? Pouze žlutá karta!

Asi si říkáte, proč by něco tak brutálního prováděl? Přeskočilo mu? Nikoliv, byla to pomsta. Emre v předchozím zápase údajně Zokoru rasisticky urážel a byl potrestán dvouzápasovou stopkou.

"Řekl mi, že jsem 'špinavej negr'. Během utkání za mnou přišel a do očí mi řekl přesně tohle. Slovo od slova," uvedl Zokora.

A tak si počkal na první příležitost a Emremu vrátil urážky fyzicky. Mířeným kopancem do přirození... Před utkáním mu ještě odmítl podat ruku.

Z vítězství se ale nakonec radovalo Emreho Fenerbahce, které porazilo Trabzonspor 3:1.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud