27. srpna 2012 • 17:30

VIDEO: Ronaldinho stále umí. Takhle školil soupeře sólem přes půl hřiště

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Někdejší nejlepší fotbalista světa Ronaldinho připomněl své umění gólem v brazilské lize, kde hraje za Atlético Mineiro. V derby týmů z Belo Horizonte skóroval proti Cruzeiru po sólu z vlastní půlky hřiště.



Dvaatřicetiletý Ronaldinho v 90. minutě po běhu přes více než polovinu hrací plochy skóroval umístěnou střelou k tyči a poslal svůj tým do vedení 2:1. Poslední slovo však mělo Cruzeiro, jež v nastaveném čase vyrovnalo na konečných 2:2.

Navzdory tomu, že v hledišti kvůli obavám z násilností byli jen fanoušci papírově domácího Cruzeira, mělo derby bouřlivou atmosféru. Příznivci na začátku druhého poločasu zaházeli plochu odpadky, což si vyžádalo zhruba desetiminutové přerušení.

Rozhodčí rozdal celkem tři červené karty. V devíti dohrávalo Atlético, jež zůstalo se 43 body z 18 zápasů v čele tabulky o bod před Fluminense.

VIDEO: Parádní akce Ronaldinha

Ronaldinho byl hvězdou první velikosti
Ronaldinho byl hvězdou první velikosti


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud