2. října 2012 • 10:42

VIDEO: Tornádo řádilo v Chile, fanoušci prchali, fotbalisté však hráli dál

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté v Chile nejsou žádní strašpytlové a hned tak je něco nerozhodí. Dokonce ani tornádo. Potvrdili to hráči amatérského celku Universidad de la Frontera na hřišti v Temuco. I když vzdušný vír už řádil u hřiště a realizační týmy i někteří přihlížející prchali do bezpečí, fotbalisté normálně pokračovali v utkání. To se zastavilo až ve chvíli, kdy tornádo řádilo přímo na pažitu.



Leckde ve světě by hráči prchali z placu, už kdyby se tornádo objevilo v dálce. A je jedno, zda by to byli profesionálové či amatéři. V Chile ale s ničím takovým nepočítejte, tam se hrálo dál a kameraman zápasu stíhal natáčet hru i lokální tornádo. Nakonec obrázky poslal jej do světa a proslavil sebe i klub.

VIDEO: Chilské fotbalisty nemůže řádící tornádo rozhodit

Zpočátku přitom vše vypadalo jako kouř z dýmovnice, jenže po chvíli tornádo nabralo na síle a fanoušci utíkali před vířivým trychtýřem.

Hráči ale stejně předvedli ještě několik akcí, než si řádícího živlu ráčili všimnout. Nakonec byl zápas přerušený, ale o tom, že fotbalisty v Chile jen tak něco nerozhodí, už nemůže nikdo pochybovat.

Další aktuální video momentky najdete na fotbalnaplno.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud