22. října 2012 • 04:00

Nejdřív hrůza, pak Rezkův gól! Dělbuchem zranili ošetřovaného hráče

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Během nedělního zápasu nejvyšší kyperské ligy mezi Rezkovou Famagustou a Omonií Nikósia předvedli málovídaný prvek diváckého násilí. V době, kdy zraněného hráče ošetřovali lékaři, přiletěl z hlediště na trávník do chumlu lidí dělbuch, který je ošklivě zranil.



Přiběhli na pomoc zraněným hráčům, ale nakonec se sami kroutili v bolestech. Přesně takhle dopadli ošetřujcí lékaři a přítomní hráči fotbalového zápasu kyperské ligy mezi Rezkovou Famagustou a Omonií Nikósia.

Celý incident se odehrál před kotlem příznivců Omonie, ze kterého na trávník přiletěla výbušná světlice, jež zranila přítomné. Někteří se po výbuchu drželi za uši, jiní měli popálené nohy a otřeseni se na zemi zmítali v bolestech.

Zápas byl po tomto hrůzném ataku fanoušků přerušen na deset minut. I když to na první pohled zdaleka nevypadá, nikdo z hráčů ani ze zdravotnického personálu nebyl vážně zraněn a zápas se dohrál.

I díky této skutečnosti se mohl český fotbalový reprezentant Jan Rezek radovat z gólu, kterým v devadesáté minutě pečetil výhru svého týmu na 2:0.

Fanoušci na Kypru zranili hráče světlicí

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud