Jakub Konečný
24. října 2012 • 13:02

VIDEO: Do Kella! Slovenskému gólmanovi hrozí za kiks vyhazov

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Působení slovenského brankáře Mariána Kella v rumunském klubu Astra Giurgiu se možná smrskne na epizodu, která nebude trvat ani měsíc. Šéf Astry ho chce za chybu, kvůli které jeho klub prohrál v nastaveném čase 1:2 na hřišti Otelulu Galati, na hodinu vyrazit.



„Tento hráč už u nás nedostane šanci,“ prohlásil boss Astry Ioan Niculae na adresu třicetiletého slovenského reprezentanta. Reagoval tak na chybu Mariána Kella, který v páté minutě nastavení neudržel lehký centr a domácí útočník Bruce Inkango díky tomu pohodlně rozhodl o výhře 2:1 pro Otelul.

VIDEO: Podívejte se na hrubku slovenského brankáře Kella

Nešťastník Kello, který po zákroku jen nevěřícně kroutil hlavou, možná doplatil na nerozchytanost, střídal totiž v 89. minutě zraněnou jedničku Silvia Lunga. Nebyla to ovšem jeho první hrubice, rovněž v nastaveném čase zavinil i bodovou ztrátu v zápase s Vasluií.

Jeho rumunské angažmá tak vezme zřejmě rychlý konec. Kello, který s velkým fotbalem začínal v Košicích, a pak se přes Vítkovice a FBK Kaunas dostal do Hearts of Midlothian, přišel do Astry jako volný hráč na začátku října.

V zimě si podle všeho gólman bude hledat nové angažmá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud