15. září 2012 • 14:49

Na, tady ho máš! Brankář neuvěřitelnou minelou daroval gól soupeři

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Když padnout, tak s rachotem, řekli si nejspíš fotbalisté Toluky v mexické lize. Ti drželi neporazitelnost, ale v osmém kole si uřízli ostudu na půdě týmu Chiapas, kde prohráli 0:2. Góly dostal ligový lídr po nevídaných chybách, zejména ta gólmana Alfreda Talavery stojí za vidění. Brankář totiž nezkrotil jednoduchý míč, ten mu poskakoval v rukavicích jako horký brambor a nakonec mu vyklouzl přímo před útočícího hráče. Ten skóroval.



Tak tenhle zápas si hráči mexické Toluky za rámeček nedají. V lize sice dosud válcovali soupeře, ale utkání s celkem Chiapas se jim nepovedlo. Po nerozhodném prvním poločase dostali dva góly a u obou zírali fanoušci s otevřenou pusou na neuvěřitelné chyby.

Nejprve si slabší chvíli vybral obránce Diego Novaretti, když úplně ztratil orientaci. Neodhadl směr letícího míče, čímž se dostal do sóla Jorge Rodriguez. Sice to vypadalo, že mu zakončení bude dělat probémy, nakonec však stihl zakroutit svou ránu do šibenice.

Ještě víc se bude vzpomínat na druhou trefu Rodrigueze. Gól totiž dostal jako dárek od brankáře Alfreda Talavery. Tomu vypadl míč přímo k nohám útočícího hráče a ten levačkou skóroval. V sestřihu kuriozit tohoto ročníku mexické ligy bude mít tato trefa jistě čestné místo.

VIDEO: Podívejte se na neuvěřitelné minely fotbalistů Toluky v mexické lize

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud