30. října 2012 • 19:15

VIDEO: Řež v Uruguayi! Sudí rozdal sedmnáct červených karet

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Rány pěstí, kopance, urážky. V uruguayské lize se to prostě zase jednou řezalo. Zápas mezi týmy Wanderers a Juventud neměl vítěze, skončil 3:3. Jakmile sudí naposledy zadul do píšťalky, strhla se na hřišti bitka, za kterou by se nemuseli stydět ani bojovníci v ringu. A nenudil se ani sudí, který nakonec rozdal hráčům-rváčům šestnáct červených karet, tu sedmnáctou udělil již v průběhu duelu.



Na hřišti v Montevideu se po skončení zápasu spustila pořádná mela, hráči obou mužstev se začali řezat a sudí Leodan Gonzalez udělil červenou kartu osmi fotbalistům na každé straně. Násilí se v tu chvíli přelilo i do ochozů stadionu, kde si to odskákal zraněním po ráně kamenem do hlavy jeden z fanoušků.

VIDEO: Podívejte se na bitku z uruguayské ligy

Prezident Juventudu Yamandu Costa pro list El País řekl, že je třeba pohlížet na zápas ze dvou úhlů.

„Nejdříve je třeba vidět, že zápas měl velmi dobrou sportovní úroveň a padlo v něm šest branek,“ konstatoval Costa. „Po závěrečném hvizdu došlo k té druhé věci. Do hromadné bitky se zapojili snad všichni hráči na trávníku.“

Viceprezident konkurenčního Wanderers Gaston Inda uznal, že to nebyla hezká tečka za duelem. „Vymklo se nám to z rukou. V průběhu duelu se přitom nic nestalo. Ale je jasné, že podobné věci si nemůžeme dovolit, a je nám líto, co se stalo.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud