7. listopadu 2012 • 11:13

VIDEO: Sprosťák Juninho vzkázal fanouškům po zápase: Jste "jedničky"

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární exekutor volných přímých kopů a bývalý člen brazilské fotbalové reprezentace Juninho má zaděláno na pořádný problém. Sedmatřicetiletý hráč, který dlouhé roky působil ve francouzském Lyonu a nyní hraje za brazilské Vasco da Gama, nepřekousl jednání vlastních fanoušků. Ti ho celé vyhecované utkání s týmem Sport Recife slovně uráželi. Juninho po konci zápasu pořádně vypěnil a než odešel do šatny, několikrát směrem ke kotli vztyčil prostředníček a bojovně zaťal pěst!



A z jakého důvodu fanoušci Vasco da Gamma útočili na vlastního hráče? Brazilský záložník má být jedním z tahounů týmu, ale bohužel jemu ani celému mančaftu se nedaří.

V domácím zápase, kde Vasco hostili Sport Recife, šlo opravdu o hodně. Jak se často ve sportovní terminologii uvádí, v tomto utkání se hrálo o šest bodů. Potkali se totiž týmy, které jsou namočeny v sestupových vodách.

Jenže domácí Vasco da Gamma zápas absolutně nezvládli. Sport Recife podlehli ostudně 0:3, což pochopitelně skalní fanoušky hodně rozčílilo. A nejvíc to odnesla největší hvězda týmu Juninho, která byla z řad vlastních fandů celý zápas slovně osočována.

Po závěrečném hvizdu v Juninhovi pomyslný pohár vzteku přetekl. Bohužel to bylo způsobem, ke kterému by se profesionální sportovec a fotbalista jeho kvalit, neměl snížit.

Brazilec po zápase směrem k fanouškovskému kotli zvedl ruce nad hlavu se vztyčenými prostředníčky a sprostými gesty počestoval hlasité publikum. Poté ještě zaťal pěst, jako by dával najevo, že se nikoho a ničeho nebojí.

Ale bát by se měl! Disciplinární komise v Brazílii již jeho přestupek prošetřuje. Juninhovi hrozí za jeho chování mastná pokuta a stopka na několik zápasů.

VIDEO: Juninho ukazuje vztyčené prostředníčky fanouškům

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud