14. listopadu 2012 • 12:28

Nový Ibrahimovic! Mladý Švéd nádhernými nůžkami pálí za Celtic

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bahrudin Atajič, tohle jméno si dobře zapamatujte. Brzy o tomhle mladíkovi ještě hodně uslyšíte. Osmnáctiletý švédský útočník narozený v Bosně podepsal se slavným skotským týmem Celtic Glasgow smlouvu již před třemi lety. První sezony jeho slibně se vyvíjející kariéry vydatně zpomalila různá zranění. Co se týká fotbalového talentu, toho má Atajič na rozdávání. Důkazem je jeho poslední branka, kterou vstřelil přepychovými nužkami.



Do prvního týmu Celtics se zatím ještě nepodíval. Byl hodně zraněný a přednost dostávali zkušenější borci. Nyní se však mladému Švédovi s bosenskými kořeny blýská na lepší časy.

Ve Skotsku střílí za juniorský tým branky jako o závod. Navíc opravdu líbivé! V posledním utkání předvedl nůžky alá Zlatan Ibrahimovič, se kterým je hodně srovnáván. Zda se stane mladý Švéd jeho opravdovým nástupcem, ukáže až čas, ale našlápnuto má opravdu slušně.

Skandinávský útočník zaznamenává v týmu Celtic Glasgow do dvaceti let svoji nejlepší dosavadní sezonu. V mládežnickém týmu je nejlepším střelcem.

Atajič v devíti utkáních vstřelil jedenáct branek a dost výrazně si říká o možnost prosadit se do hlavního týmu slavného skotského klubu.

VIDEO: Atajič a jeho neskutečný gól nůžkami

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud