Karel Häring
27. května 2013 • 11:17

Trenér Jarolím se vrací do Arábie, převezme tým Al Wahda

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový trenér Karel Jarolím znovu míří za exotickým angažmá. Nikoliv však do Saúdské Arábie, ale do Spojených arabských emirátů, kde se dohodl na dvouleté smlouvě s klubem Al Wahda Abú Zabí. Informaci potvrdil iSport.cz hráčský manažer Pavel Paska.



Šestapadesátiletý kouč si na Arabském poloostrově vytvořil velmi dobré jméno už během osmnáctiměsíčního působení v Al Ahlí, kdy se saúdskoarabským týmem postoupil v minulém roce až do finále asijské Ligy mistrů, v němž ovšem prohrál s jihokorejským celkem Ulsan Hyundai.

Z funkce byl Jarolím odvolán na přelomu letošního února a března, poté co majitele neuspokojovaly výsledky, přestože tým v osmi zápasech po sobě neprohrál.

Bývalý kouč Slavia nicméně bez práce dlouho nezůstal. S klubem Al Wahda se podle hráčského manažera Pavla Pasky dohodl na dvouleté smlouvě. Tým z emirátu Abú Zabí skončil v této sezoně na sedmé příčce.

Trenér Karel Jarolím se do exotického prostředí v Dubaji podíval jako trenér Slavie
Trenér Karel Jarolím se do exotického prostředí v Dubaji podíval jako trenér Slavie

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud