9. února 2015 • 22:15

Hrozivý faul! Soupeři šlápl do obličeje, ten měl otřes mozku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle nebyl fotbal, ale spíše zákrok z toho nejbrutálnějšího bojového sportu! Obránce Livingstonu, týmu druhé skotské ligy, předvedl v utkání proti Hearts šílený faul. Svého soupeře trefil kopačkou přímo do obličeje. Otřesený útočník hostů byl okamžitě převezen do nemocnice.



Utkání ve Skotsku se obvykle hrají pořádně od podlahy. Hříšník Jason Talbot to ale pořádně přehnal. Obránce Livingstonu v souboji s útočníkem Nicholsonem vůbec netrefil míč, místo toho šlápl soupeři podrážkou přímo do obličeje.

Není divu, že fotbalista Hearts zůstal po souboji ležet na trávníku. Když dal rozhodčí Talbotovi jen žlutou kartu, rozzuřili se pořádně i Nicholsonovi spoluhráči. Tohle byl skutečně zákrok na červenou.

Útočník Hearts byl s otřesem mozku okamžitě převezen do nemocnice. Přestože by měl být brzy v pořádku, jeho obličej je teď samá odřenina.

VIDEO | Hrozivý zákrok, obránce šlápl soupeři do obličeje

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud