15. února 2016 • 14:57

Kadlec oslavil první dánský gól. A teď United, vyhlíží šlágr

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exsparťanský útočník Václav Kadlec se poprvé trefil při svém angažmá v dánském Midtjyllandu. V přípravě pomohl svému týmu k výhře 4:2 nad týmem z druhé dánské ligy, FC Horsens. Pak se pochlubil fotografií na sociální síti Instagram. „A teď United,“ napsal útočník. Jeho tým se srazí ve čtvrtek v Evropské lize se slavným Manchesterem United.



V dánském klubu je Kadlec od poloviny listopadu loňského roku, první trefy v novém dresu se dočkal v sobotu odpoledne proti Horsens. Mladý útočník, jenž naposledy působil v dresu německého Frankfurtu, zvyšoval v 63. minutě náskok svého týmu na 3:0. V pokutovém území práskl levačkou do míče a pak už jen přijímal gratulace spoluhráčů.

VIDEO | Podívejte se na Kadlecův gól v čase 0:23

Kdyby se Kadlec dostal do formy, určitě by se v Midtjyllandu nezlobili. Už ve čtvrtek je totiž čeká domácí zápas proti Manchesteru United v Evropské lize. A protože forma „rudých ďáblů“ má do té optimální hodně daleko, může dánský tým cítit šanci na úspěch.

V utkání proti Horsens se přihrávkou na první gól blýskl i český fotbalista Filip Novák, jenž hrál v české nejvyšší soutěži za Jablonec.

Český fotbalový útočník Václav Kadlec podepsal smlouvu v dánském FC Midtjylland. Na snímku s manažerem Pavlem Paskou (vlevo) a generálním ředitelem klubu Clausem Steinleinem
Český fotbalový útočník Václav Kadlec podepsal smlouvu v dánském FC Midtjylland. Na snímku s manažerem Pavlem Paskou (vlevo) a generálním ředitelem klubu Clausem Steinleinem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud