22. dubna 2017 • 22:42

Necid se poprvé trefil za Legii. Obránci dal jesličky a rozhodl zápas

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle by to šlo. Angažmá Tomáše Necida v Legii Varšava, kde hostuje z tureckého Bursasporu, se i vinou zranění rozjíždělo pomalu, teď se ale český reprezentant konečně dočkal prvního gólu v novém klubu. A velmi důležitého, Legia díky němu vyhrála 2:1 a drží se v tabulce na druhém místě, jen bod za vedoucí Jagellonií.



Minulý zápas ještě uzdravený útočník proseděl na lavičce, proti Cracovii ale začal v základu. A jeho chvíle nastala ve 49. minutě za nerozhodného stavu 1:1.

Srbský záložník Radovič se dostal s míčem do vápna a předložil jej Necidovi. Na toho první obránce nedosáhl, druhému sedmadvacetiletý útočník procedil míč mezi nohama a suverénně zakončil levačkou do dolního rohu branky.


Amazing Goal Necid (1-2) Cracovia Krakow vs... by egzonaramushi21

Skóre 2:1 vydrželo až do závěrečného hvizdu, Necidův první gól v polské Ekstraklase tak byl vítězný. Za Legii odehrál celý zápas Necidův krajan Adam Hloušek, to Jaroslav Mihalík, který je na hostování v Cracovii, proseděl celý zápas na lavičce poraženého celku. Legia se díky výhře udržela na druhém místě, tři body před dotírajícím Lechem Poznaň a pouhý bod za první Jagellonií Bialystok.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud