4. dubna 2018 • 08:23

Rozehnal z rodinných důvodů končí. Olomouc s nabídkou nepochodila

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalový reprezentant David Rozehnal končí profesionální kariéru. Z rodinných důvodů rozvázal smlouvu s belgickým Ostende, a přestože o jeho služby měla zájem Sigma Olomouc, nebude pokračovat ani v domácí soutěži. O jeho rozhodnutí informovala MfDNES.



"Je čas ukončit kariéru. Nemyslím, že bych se ještě vrátil. Teď se soustředím na rodinu," řekl listu sedmatřicetiletý obránce, který získal s českou reprezentací bronz na mistrovství Evropy v roce 2004 a s jednadvacítkou vyhrál evropský šampionát o dva roky dříve.

Po patnáctiletém působení v zahraničí bude hrát I.B třídu za Kožušany, za které nastupuje jeho bratr. "Chtěl jsem hrát a trošičku se odreagovat od starostí," uvedl Rozehnal.

Bývalý hráč Olomouce nastupoval za Bruggy, Paris St. Germain, Newcastle, Lazio Řím, Hamburk, Lille a naposledy Ostende. Ve sbírce má tituly ve francouzské a belgické lize, v obou zemích vyhrál i pohár, což se mu povedlo také v Itálii. Za reprezentaci odehrál v letech 2004 až 2009 rovných 60 zápasů.

Rozehnal: Stanciu bude ve Spartě důležitý, soupeři se budou chystat na něj
Video se připravuje ...

David Rozehnal a Milan Baroš svého času patřili k pilířům českého národního týmu
David Rozehnal a Milan Baroš svého času patřili k pilířům českého národního týmu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud