3. července 2018 • 18:03

Bero do Sparty? Slovenská posila padá, záložník se upsal Arnhemu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedno z jmen na seznamu posil Sparty zmizelo. Ačkoliv vyjednávání se záložníkem Matúšem Berem byly údajně na dobré cestě, nakonec si slovenský fotbalista, který dosud působil v Trabzonsporu, vybral v kariéře jinou destinaci. Podepsal čtyřletou smlouvu s Arnhemem.



Jednání se Spartou přitom vypadala nadějně, s Trabzonsporem údajně už existovala dohoda o výši přestupové částky. Jenže Bero nakonec neodcestoval ani na rakouské soustředění a dnes odpoledne se už fotil s černožlutým dresem, který dříve oblékali třeba Tomáš Kalas nebo Bony Wilfried.

„Líbí se mi černá, je to moje oblíbená barva. Nyní jsem šťastný a vděčný, což chci ukázat na hřišti. Už jsem se díval na některé zápasy Arnhemu,“ potvrdil Bero, že přestup do Arnhemu nevznikl úplně spontánně.

Co se týče účasti v pohárové Evropě, v tomto ohledu si Bero nepohorší. Stejně jako Spartu totiž čeká Arnhem boj v druhém předkole Evropské ligy.

Hašek v OVERTIME: Sparta nestojí o rady zvenku a dělá chybu
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud