10. února 2019 • 22:15

Benfica soupeři nadělila desítku a slaví nejvyšší výhru za 55 let

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Benficy rozdrtili v 21. kole portugalské ligy doma Nacional Funchal 10:0. Pro slavný lisabonský klub to bylo nejvyšší ligové vítězství za posledních více než půl století. Na vysokém vítězství se podílelo hned osm různých střelců domácích.



Debakl odstartoval už po 33 vteřinách hry Grimaldo, do kabin odcházeli domácí za stavu 3:0. Ve druhé půli přidala Benfica ještě sedm branek. V utkání se trefilo osm hráčů, přičemž útočníci Seferovič a Jonas skórovali dvakrát. Za domácí se paradoxně střelecky prosadili tři ze čtyř obránců v sestavě. Čtvrtý z nich, André Almeida, si připsal alespoň asistenci. Mužem zápasu ses tal záložník Pizzi, který ke gólu z penalty přidal čtyři asistence.

Lisabonský celek zaznamenal v domácí soutěži šestou výhru v řadě a v tabulce je druhý o bod za Portem, které v pátek pouze remizovalo. Rozjetou Benficu se ve čtvrtek pokusí zastavit v Evropské lize Galatasaray.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud