31. srpna 2019 • 12:26

Další trable! Stramaccioniho nepustili z Íránu, má problém s vízem

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Andrea Stramaccioni zažívá angažmá jako ze špatné grotesky. Někdejší kouč Sparty kývl na nabídku íránského velkoklubu Esteghlal, od té doby se to s ním ale jen veze. Sportovní ředitel, který ho přivedl, rychle odešel, vyhlédnuté posily jsou v nedohlednu, zápasy nevycházejí... A když už chtěj italský trenér na chvíli zmizet ze země a zklidnit hlavu, bylo mu to znemožněno.



Stramaccioni na sebe strhává pozornost od začátku štace v Esteghlalu. S vedením se pře o posily, vytipoval si jich totiž celý seznam, dorazily ale jen dvě - útočník Cheick Diabaté a bek Hrvoje Milič, oba jako volní hráči. Jinak klub hledal jen na domácím trhu.

Před pár dny se navíc italský trenér proslavil na Twitteru, když se na tiskové konferenci po ztraceném zápase rozohnil nad tím, že u lavičky neměl tlumočníka, a jeho práce v Teheránu je sabotována. Esteghlal navíc ještě nevyhrál, z prvních dvou kol má jediný bod, a tak Stramaccioni chtěl přijít na jiné myšlenky doma, v Itálii.

Jenže narazil na další problém. Jak informuje agentura ANSA, bývalý kouč Interu, Udine či pražské Sparty se snažil odletět do rodné země kvůli rodinné oslavě. Jeho i tři další krajany, kteří jsou součástí jeho trenérského štábu, ale zastavila policie s jasným sdělením: "Nesmíte opustit Írán."

Stramaccioni a jeho tým jsou v nové zemi na turistická víza, a těm podle sdělení íránských policistů vypršela platnost. Trenér se tak o reprezentační pauze domů nepodívá a bude muset v Teheránu řešit další problém. Jako by jich s klopýtajícím klubem neměl dost.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud