27. srpna 2023 • 08:55

Další Messiho paráda! Trefil se při debutu v MLS, Miami konečně vyhrálo

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co zápas, to show! Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi má za sebou úspěšný debut v MLS. Sedminásobný držitel Zlatého míče pomohl Miami jednou brankou k výhře 2:0 nad New York Red Bulls a prvnímu ligovému vítězství po jedenácti zápasech.



Kapitán argentinských mistrů světa začal zápas na lavičce a na hřiště přišel v 60. minutě za stavu 1:0. Messi se poté prosadil minutu před koncem, kdy zpečetil vítězství Miami. A přihrávka, kterou nejdřív našel spoluhráče? Wow. Inter v MLS vyhrál poprvé po sérii osmi porážek a tří remíz.

Šestatřicetiletý Messi si vylepšil bilanci v dresu Miami na jedenáct branek v devíti zápasech. Úvodních osm startů si bývalá hvězda Barcelony připsala v U.S. Open Cupu a Leagues Cupu, v němž dovedla Miami k celkovému triumfu.

Messiho premiérový zápas v MLS sledovalo v Red Bull Areně 26.276 diváků a New York poprvé v sezoně vyprodal domácí zápas. Podle agentury AP se vstupenky na utkání přeprodávaly až za 1000 dolarů (asi 22 tisíc korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud