1. září 2012 • 22:17

La Coruňa po návratu do ligy válí, bodovala i ve třetím duelu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Deportiva La Coruňa bodovali i ve třetím duelu po návratu do španělské ligy. Na domácím hřišti dnes remizovali s Getafe 1:1. Bez porážky zůstává i Málaga, která vyhrála 1:0 na hřišti Zaragozy.



Deportivo mohlo dokonce získat druhé vítězství, ale náskok neudrželo. Do vedení ho poslal po chytře rozehraném přímém kopu Riki, ale Getafe, které si v předchozím kole připsalo triumf 2:1 nad Realem, vyrovnal o dvacet minut později Barrada.

Málaga si v úterý vybojovala premiérovou účast v Lize mistrů a díky dnešní brance Ignacia Camacha se dostala do čela neúplné tabulky španělské ligy. V jejím dresu si odbyl premiéru argentinský útočník Javier Saviola, zato Roque Santa Cruz a Oguchi Onyewu, kteří přišli také na poslední chvíli, prozatím nehráli.

Po pětileté přestávce zažila vítězství v nejvyšší soutěži Celta Vigo, když doma porazila Pamplonu 2:0. O branky se postarali útočník Iago Aspas a Mario Bermejo. Osasuna zatím zůstává bez bodu a má skóre 1:6.

Španělská fotbalová liga - 3. kolo:

Vigo - Pamplona 2:0 (69. Aspas, 90.+4 Bermejo),

Zaragoza - Málaga 0:1 (56. Camacho), La Coruňa - Getafe 1:1 (6. Riki - 26. Barrada),



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud