27. prosince 2012 • 12:32

Neymar: V lednu nikam nejdu! Potají se ale měl upsat Barceloně

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ještě nenastal správný čas pro odchod, tvrdí Brazilec Neymar, jeden z největší fotbalových talentů. Říká, že si zatím neumí představit hrát v jiném klubu a odmítá brzký odchod ze Santosu. Avšak podle španělských médií se již potají upsal Barceloně za 60 milionů eur!



„V Santosu jsem šťastný. Mám zde rodinu, syna i přátele. Ještě nenastal čas pro odchod,“ prohlásil dvacetiletý fotbalista, čímž vyloučil změnu dresu v lednovém přestupním termínu. Nicméně přestupu do Evropy se v budoucnu nebrání. „Jednou odejdu, to je jisté. Hrát v zámoří je můj dlouholetý sen. Ale teď si ještě neumím představit, že bych hrál v jiném klubu.“

Španělský uznávaný novinář Guillem Balague napsal v deníku AS, že existuje dohoda o transferu mezi Santosem a Barcelonou, která bude naplněna po mistrovství světa v roce 2014. Katalánci zaplatí za Neymara 50 milionů eur, dalších 10 milionů prý již poslali Santosu formou zálohy. Nyní kluby jednají o možnosti, že by k transferu došlo o rok dříve.

Tuto informaci nicméně kluby nepotvrdily, stejně tak ani Neymar. V televizi naopak řekl, že „si klub nebo zemi ještě nevybral“.

O jeho služby hodně usilují také Manchester City, Chelsea a Real Madrid. První jmenovaný klub vyslal do Brazílie ředitele Txikiho Begiristaina, aby zde Neymara přemluvil k přestupu do týmu anglického mistra. Za "Bílý balet" orodoval pro změnu legendární Brazilec Ronaldo. Ale nikdo z nich neuspěl. Údajně byli informováni jen o tom, že Neymarův přestup do Barcelony je nevyhnutelný.

VIDEO | Kouzelník Neymar a jeho hrátky s míčem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud