28. listopadu 2017 • 18:08

ODEZŘENO po (ne)gólu Barcelony: Messi byl slušný, Suárez jako dlaždič

Autor: jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní šlágr La Ligy mezi Barcelonou a Valencií (1:1) poznamenalo kontroverzní rozhodnutí sudích. Největší hvězda hostí Lionel Messi docílil regulérního gólu, rozhodčí ho však k nelibosti barcelonských neuznal. Zatímco argentinská superstar si při následné komunikaci zachovala image slušňáka, jeho kolega z útoku Luis Suárez se do arbitra pořádně pustil.



Messi nevěřil vlastním očím. Jak později dokázaly opakované záběry, míč po jeho střele jednoznačně překročil brankovou čáru. Rozhodčí gól Barcelony i přesto neuznal.

Padala na hřišti ostrá slova? Španělská média využila služeb odečítačů ze rtů podobně jako v pořadu iSport TV Odezřeno, který odkrývá výroky aktérů na hřišti při zápasech české HET ligy. (Na všechny díly Odezřeno se podívejte ZDE>>>)

Ukázalo se tak, že při rozhovoru s rozhodčím při odchodu na začátku přestávky byl Messi viditelně rozladěný, přesto si však zachoval dekórum. „Spletl jste se a teď to uvidíte,“ vyčítal Argentinec hlavnímu sudímu chybné rozhodnutí.

V obvyklém světle se naopak předvedl Messiho parťák z ofenzivy. Luis Suárez se po sporném verdiktu sudích pustil do jednoho z pomezních, kterého zasypal nelichotivými výrazy. „Jsi se pos**l, ne, ty zkur***** skrčku,“ zuřil údajně uruguayský bouřlivák na asistenta rozhodčího.

Barcelonu stálo mylné rozhodnutí vítězství a zisk tří bodů, jelikož duel skončil remízou 1:1. Ke kontrole záznamu nedošlo, neboť jestřábí oko ve španělské nejvyšší soutěži takové situace ve Španělsku zatím nehlídá.

Valencia CF - FC Barcelona: Hosté dopravili míč do sítě, rozhodčí ale neviděl balón za brankovou čárou
Video se připravuje ...

SESTŘIH LA LIGY: Valencia CF - FC Barcelona 1:1. Hosté byli obráni o gól, remízu zachránil Alba
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud