15. srpna 2018 • 11:00

Ramos se navezl do Kloppa: Neprohrál finále poprvé, ať se stará o své hráče

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Válka slov pokračuje! Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos na tiskové konferenci před utkání o Superpohár UEFA, ve kterém „Bílý balet“ vyzve dnes od 21:00 hodin SELČ Atlétiko Madrid, se pustil do trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa. Reagoval tak na kritiku německého kouče, který označil Ramosovu hru v květnovém finále Ligy mistrů za nemilosrdnou a brutální.



Stoper Sergio Ramos patřil mezi hlavní témat diskuzí fanoušků po květnovém finále Ligy mistrů. Důvod? Po kontaktu s ním musel ze zápasu kvůli zranění odstoupit Mohamed Salah, nejlepší hráč a střelec Liverpoolu v uplynulé sezoně.

Později po utkání vyšlo najevo, že se španělský obránce dostal do kontaktu i s brankářem Reds Lorisem Kariusem a způsobil mu otřes mozku. Ten ve zbytku zápasu dvakrát výrazně chyboval a výrazně tím „pomohl“ Realu k výhře 3:1.

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp se v jednom z rozhovorů před startem nové sezony k celé situaci vrátil a označil jednání Ramose jako nemilosrdné a brutální. „Pokud byste za sebe poskládali všechny zápasy Sergia Ramose, bylo by tam podobných situací mnohem více,“ zdůraznil.

Co na Kloppova slova říká Ramos dnes? „Již dříve jsem se k celé situaci vyjádřil. Nebylo mým záměrem hráčům soupeře škodit, nebo je zranit,“ uvedl kapitán Realu.

Nakonec se ale přeci jen neudržel. „Chce tím obhájit, proč nevyhrál. Nebylo to ale jeho první prohrané finále,“ náražel mistr světa z roku 2010 na fakt, že pro Kloppa byla prohra s Realem Madrid šestým neúspěšným finále ze sedmi, ve kterých vedl tým jako hlavní trenér. 

„Většina z nás působí na té nejvyšší úrovni už mnoho let, nejsem si jistý, zda totéž může říct i on. Ať se stará o své hráče,“ pokračoval. „Když jsme hlasovali pro nejlepšího trenéra, dal jsem ale hlas jemu, takže může být klidný,“ překvapil na závěr stoper Realu Madrid.

Góly

Domácí: 27. Benzema, 63. Ramos

Hosté: 1. D. Costa, 79. D. Costa, 98. Saúl Ñíguez, 104. Koke

Sestavy

Domácí: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos (102. Mayoral), Casemiro (76. D. Ceballos), Isco (83. L. Vázquez) – Bale, Benzema, Asensio (57. Modrić).

Hosté: Oblak – Juanfran, Savić, Godín (C), Lucas Hernández – Lemar (90+1. Partey), Rodri Hernández (72. Vitolo), Saúl Ñíguez, Koke – D. Costa (109. J. Giménez), Griezmann (57. Á. Correa).

Náhradníci

Domácí: Casilla, Lunin, Fernández, Modrić, Vázquez, Llorente, Mayoral, Ceballos, Valverde, Vinícius Júnior, Reguilón, Sánchez

Hosté: Adán, Dos Santos, Luís, Arias, Partey, Kalinić, Correa, Martins, Vitolo, Giménez, Olabe

Karty

Domácí: Asensio, Marcelo, D. Ceballos, Modrić, Ramos

Hosté: Á. Correa, D. Costa, Vitolo

Rozhodčí

Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz

Stadion

Lillekülla Stadium (Tallinn)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud