1. května 2020 • 20:58

Anglický reprezentant v problémech. Měl porušit pravidla o sázení

Autor: ČTK, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglickému fotbalovému reprezentantovi Kieranu Trippierovi hrozí trest za porušení pravidel o sázení. Obránce Atlética Madrid obvinila domácí Fotbalová asociace (FA), s níž devětadvacetiletý hráč podle svých slov spolupracuje.



FA nekonkretizovala, jak se Trippier proti pravidlům provinil. Prohřešil se loni v červenci, kdy devatenáctinásobný anglický reprezentant přestupoval z Tottenhamu do Atlética.

„Plně a dobrovolně jsem v posledních měsících na vyšetřování s FA spolupracoval a budu v tom pokračovat. Chci, aby jasně zaznělo, že jsem coby profesionální fotbalista nepodával žádné sázky spojené s fotbalem ani jsem neměl žádný finanční zisk ze sázek někoho jiného,“ uvedl Trippier.

Pravidla, jež podle FA Trippier porušil, se týkají zákazu poskytovat informace o přestupech, sestavách či trenérských angažmá a také zákazu poskytovat informace, které hráč získal díky svému postavení a jež ještě nejsou veřejné.

Za obdobné porušení pravidel byl letos potrestán čtyřměsíčním distancem bývalý anglický reprezentační útočník Daniel Sturridge. Ten před dvěma lety poskytl bratrovi zákulisní informace o svém možném přestupu do Sevilly.

Atlético Madrid Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud