22. července 2020 • 04:40

Bale nikam nejde! Agent promluvil o situaci v Realu i vztahu se Zidanem

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Situace kolem Garetha Balea je čím dál složitější. Hvězdný křídelník v mistrovském Realu vysedává na lavičce, provokuje fanoušky, mezi favority trenéra Zidanea nepatří, v jiných klubech o něj zájem je... Ale stejně nikam neodejde. Alespoň podle vyjádření jeho agenta Jonathana Barnetta pro BBC.



Je to takový folklór posledních měsíců. Real Madrid slaví výhry, zatímco Gareth Bale, který by k nim klidně mohl pomoci na hřišti, sedí na lavičce a zabíjí čas. Tu předstírá spánek, onde zase fanoušky pozoruje „dalekohledem“. Dost zbytečně promrhává lukrativní angažmá.

Evidentně mu to ale příliš nevadí a nehrne se vyslyšet volání jednoho z týmů, které o něj mají zájem. „Gareth je v pořádku. Pořád má smlouvu na dva roky. Má rád život v Madridu a nikam nepůjde,“ ujistil v rozhovoru pro BBC hráčův agent Jonathan Barnett.

Znuděný záložník Realu Madrid Gareth Bale zůstává jen na lavičce náhradníků, zde předstíral spánek
Znuděný záložník Realu Madrid Gareth Bale zůstává jen na lavičce náhradníků, zde předstíral spánek

70letý manažer, který zastupoval legendárního kriketistu Briana Laru a přivedl k boxu bývalého šampiona těžké váhy Lennoxe Lewise, si moc nedělá hlavu z toho, že jeho jeho klient nehraje. „Je pořád stejně dobrý, jako všichni ostatní v týmu. Všechno je jen na trenérovi Zidanovi. Je to velká škoda, že za Real nenastupuje, ale určitě neodejde,“ řekl.

Gareth Bale
v La Lize 2019/20
Zápasy: 16 (11 v základní sestavě)
Góly: 2
Asistence: 2
Žluté karty: 4
Červené karty: 1

„Je o něj zájem, samozřejmě. Ale na světě sotva existuje klub, který by si ho mohl dovolit,“ doplnil Barnett a smázl tak jakékoli spekulace o tom, že by se Velšan v létě pakoval ze Santago Bernábeu.

Jeden celek přece jen měl šanci Balea zaplatit, a to loni v létě. Tehdy byl na pořadu dne přestup do čínského týmu Jiangsu Suning, kde hraje třeba někdejší útočník Interu Milán Éder, nebo Brazilci Miranda a Alex Teixeira. „Bude to pro všechny strany nejlepší řešení,“ řekl tehdy Zinedine Zidane... Ale pak přestup padl. 

Barnett tehdy francouzského kouče nazval „ostudou“, teď ale volil trochu diplomatičtější tón. „Gareth se nesnaží v klubu vydržet déle než on. Pan Zidane je velmi úspěšný. Nepanuje mezi nimi žádná nenávist. Gareth každý den dobře trénuje, pan Zidane ho jen nechce stavět.“

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Real Madrid Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud