17. dubna 2021 • 23:25

Barcelona vyhrála domácí pohár! Messi vykouzlil nádhernou branku

Autor: jon, ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony porazili ve finále Španělského poháru Bilbao 4:0 a vyhráli první trofej od května 2019. V utkání hraném v Seville vstřelil katalánský tým všechny branky po přestávce v rozmezí 60. až 72. minuty. Postupně se trefili Antoine Griezmann, Frenkie de Jong a dvakrát kapitán Lionel Messi, zejména jeho gól na 3:0 byl výstavní. Pátý gól v podání Griezmanna neplatil kvůli ofsajdu.



"Blaugrana" si připsali rekordní 31. triumf v soutěži a Athleticu oplatili lednovou prohru z finále španělského Superpoháru.

S 23 prvenstvími historicky druhý nejúspěšnější celek Španělského poháru Bilbao prohrálo druhé finále během dvou týdnů a šesté za sebou. Zkraje dubna nestačilo na San Sebastian.

Vyvrcholení poháru z minulé sezony bylo na žádost obou klubů přeloženo na letošek, aby se ho mohli zúčastnit fanoušci. Kvůli přetrvávajícím koronavirovým opatřením ve Španělsku se nakonec stejně hrálo před prázdnými tribunami stejně jako dnes. Naposledy baskické mužstvo ovládlo Španělský pohár v roce 1984.

Finále fotbalového Španělského poháru v Seville:

Bilbao - FC Barcelona 0:4 (0:0)

Branky: 68. a 72. Messi, 60. Griezmann, 63. De Jong.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud