27. září 2022 • 11:40

Vyhlášený expert na Barcelonu: Xavi jako Guardiola? Srovnání nesedí

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na světě není moc odborníků na Barcelonu jako Graham Hunter. Skotský fotbalový expert, novinář a autor knihy Barça: Jak se zrodil nejlepší tým na světě, na jehož základě vznikl dokument Take the Ball, Pass the Ball, sledoval zblízka při práci největší světové hráčské a trenérské hvězdy, a pořád má obrovský přehled o klubu, kterému věnoval velkou část své profesionální dráhy. Experta na Barcelonu se rozpovídal pro iSport TV.



Po zápase Barcelony s Plzní měl iSport TV možnost zaptat se ho na současnou Barcelonu a především kouče Xaviho. „Měl jsem možnost mluvit s celou řadou lidí jako byli Messi, Dani Alves či Busquets. A všichni říkali, že se z něj určitě stane následovník Guardioly. A řekl bych, že ten popis vůbec není přesný,“ soudí Hunter.

Proč si myslí, že je přesnější, že z Xaviho bude spíš následovník Johanna Cruyffa a jaký má současný tým potenciál?

Řeč přišla i na talentovaného křídelníka Ousmaneho Dembélého, jehož nadějně rozjetou kariéru přibrzďovala zranění i nastavení mysli. Na čem zapracoval sám a v čem mu hodně pomohl kouč Xavi?

Více se dozvíte v přiloženém VIDEOROZHOVORU.

Grahama Huntera můžete pravidelně sledovat na sociální síti Twitter, a odebírat i jeho vynikající podcast The Big Interview, kam si zve velké osobnosti světového fotbalu.

FC Barcelona Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud