31. března 2009 • 09:13

Eto’o a Liverpool? V létě nic nemožného

Autor: sid
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to by byl útok! Španělský kanonýr Fernando Torres a vedle něj snajpr z Barcelony Samuel Eto’o. Už od léta by spolu tato dvojice mohla ničit v dresu Liverpoolu obrany soupeřů v anglické lize.



Záležet prý bude hlavně na tom, jak se bude Kataláncům dařit, a zda se jim do svých řad podaří získat hvězdu mistrovství Evropy 2008 Davida Villu z Valencie. Pak by mohl být kamerunský střelec k mání.

„Eto’o rozhodně není hráč na lavičku,“ prozradil jeho blízký přítel a přidal také informace o případném zájemci. „Benítezovi se Samuel moc líbí, během léta se může stát cokoliv,“ nakousl možný přestup k „reds“.

Kamerunec by ani nemusel být tak drahý. V Barceloně mu bude scházet do vypršení kontraktu jen rok a tržní cena 35 milionů liber by se tak mohla snížit na pouhou polovinu.

Eto’o letos ve španělské lize opět září. Stihl nastřílet už 25 gólu a je nejlepším kanonýrem La Ligy. V Liverpoolu by mu to mohlo vynést čtyřletý kontrakt s pohádkovým platem 135 tisíc liber týdně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud