28. října 2012 • 08:15

Mistr minel znovu úřadoval, Luiz Adriano netrefil z metru prázdnou bránu

Autor: lbc, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Šachtoru Doněck fotbal hrát umí, však také ukrajinskou ligu vyhráli už třikrát v řadě a v letošním ročníku ještě neztratili ani bod. Že s míčem dokážou úžasné věci ukazovali i v sobotním zápase proti Tavriji Symferopol. Ztlumení na prsou, přihrávka nůžkami, zpracování hlavičkou, centr před prázdnou bránu. Akce z 65. minuty vypadala jako z fotbalové pohádky, konec byl ale vyloženě hororový. K míči se totiž dostal Luiz Adriano.



Od prázdné brány ho dělil metr, možná dva. I přesto dokázal pětadvacetiletý Brazilec minout. Šachtar naštěstí pro Adriana dokázal udržet výsledek 1:0 až do závěrečného hvizdu.

VIDEO | Tváří v tvář prázdné bráně nepochopitelně selhal

Talentovaný útočník si v poslední době vytváří pověst mistra minel. Přesně před měsícem totiž spálil přesně stejnou šanci i proti Dněpru, navíc za nepříznivého stavu 0:1. Jeho tým však nakonec dokázal skóre otočit.

VIDEO | Minela ze zápasu proti Dněpru:

Druhé selhání v krátkém časovém sledu ničí Adrianovu pověst kanonýra. Ještě jeden podobný průšvih a jeho 41 branek ve 101 zápasech bude asi nadobro zapomenuto...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud