6. srpna 2014 • 04:30

Čech, Courtois, Casillas, Navas. Vyberte TOP dvojici gólmanů světa

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Existují kluby, kde jim jeden elitní gólman nestačí. V Chelsea dlouho před startem sezony řeší, zda trenér Mourinho upřednostní Petra Čecha, nebo Thibauta Courtoise. Podobně jsou na tom ale brankáři v Realu Madrid (tam na pozici jedničky číhají dokonce tři adepti), nebo v Barceloně. V jakém klubu mají nejsilnější složení brankářů?



CHELSEA

Petr Čech, Thibaut Courtois

Jde o nejsledovanější pozici elitního světového klubu. Deset let chytající týmová legenda Petr Čech se v přípravě pere o místo s nažhaveným mladíkem Thibautem Courtoisem. Český gólman po zranění dokazuje, že stále dokáže chytat ve vynikající formě. Jenže bude to Mourinhovi stačit? Ani Courtois, který ve 22 letech zářil na hostování v Atlétiku Madrid, neprodá kůži lacino. Každopádně dohromady dávají obrovskou sílu. Portugalský kouč navenek září spokojeností, že má z čeho vybírat...

BARCELONA

Marc-André ter Stegen, Claudio Bravo

Dlouholetá jednička klubu Victor Valdés se zranila, zkušený José Manuel Pinto také nedostal smlouvu. Místo nich si Barcelona před sezonou pořídila kompletní novou dvojici. Marc-André ter Stegen přichází jako 22letá naděje z Borussie Mönchengladbach, o poznání zkušenější Claudio Bravo přestoupil z Realu Sociedad. Německý mladík prokázal kvality v bundeslize, Claudio Bravo zase výtečně hájil chilskou branku na šampionátu v Brazílii. Ať bude nastupovat kdokoliv, Barcelona do branky získala opravdovou kvalitu.

REAL MADRID

Iker Casillas, Diego López, Keylor Navas

V Realu Madrid netroškaří. Už v minulé sezoně točil trenér Ancelotti Diega Lópeze s Ikerem Casillasem. Prvně jmenovaný odchytal ligové duely, na klubovou legendu vycházela pohárová utkání včetně Ligy mistrů. Do nového ročníku ale klub podepsal ještě třetího do party, Keylora Navase. 27letý Kostaričan má za sebou perfektní Mundial v Brazílii, těžko přišel plnit roli trojky a sedět na tribuně. Zdá se, že jeden z brankářů ještě před sezonou kádr opustí. Mluvilo se dokonce o zájmu José Mourinha o Lópeze...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud