27. října 2016 • 19:56

Zničené toalety, odpadky všude. Tak se ukázali fanoušci City a hvězdy Realu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid neměli proti outsiderovi problém, na hřišti Cultural Leonesa jasně zvítězili v 1. kole Španělského poháru 7:1. Rozladění však vyvolali u třetiligového klubu tím, v jakém stavu nechaly štědře placené hvězdy svojí šatnu. Negativně na sebe upozornili ve středu večer také fanoušci Manchesteru City, kteří se vyrovnali s vyřazením z Ligového poháru od Manchesteru United tak, že na jeho stadionu zničili toalety.



Případ Real

Na půdu třetiligového klubu vyrazil Bílý balet bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea či Karima Benzemy. I tak byla sestava napěchovaná hvězdami jako Pepe, Isco, Kroos, Morata, či James Rodriguez. Rozčarování u domácích nevyvolal ani tak předpokládaný výsledek, ale stav šatny hostů. Jak odhalily snímky deníku Marca, všude se povalovaly odpadky, použité obvazy, zbytky jídla a bláto. Real se tak dostal pod palbu kritiky za své způsoby.

Fanoušci Manchesteru City zničili toalety po prohře na Manchesteru United
Fanoušci Manchesteru City zničili toalety po prohře na Manchesteru United

Případ City

Větší pozornost v Anglii upoutaly výtržnosti při pohárovém zápase mezi West Hamem a Chelsea. Ale i v Manchesteru rozhodně nebyl klid. Fanoušci City jen těžko skousávali šestý zápas v řadě bez výhry. Prohra 0:1 na půdě bolela o to víc, že přišla na půdě United, jejich největšího rivala. Zlost odnesly na stadionu Old Trafford pisoáry a umyvadla na toaletách. Své řádění si natočili fanoušci na mobily a následně zveřejnili na sociálních sítích. Násilí bylo k vidění už při prvním vzájemném utkání obou týmů v Premier League.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud