19. června 2017 • 16:38

Kde uvidíme Ronalda? Řeší se obří výměna s United, Real se nevzdává

Autor: iSport.cz, pav
Vstoupit do diskuse
0
  • PSG, Manchester, nebo setrvání v Realu? Co zvolí Cristiano Ronaldo?PSG, Manchester, nebo setrvání v Realu? Co zvolí Cristiano Ronaldo?FOTO: Koláž iSport.cz

    Může se brzy stát ještě nedávno nepředstavitelné skutečností? Cristiano Ronaldo je na odchodu z Realu Madrid, kolotoč spekulací se v posledních dnech rozjel naplno. Vytočila ho totiž aféra, v níž čelí obvinění z daňových úniků ve výši až 380 milionů korun a ze Španělska chce zmizet. Nebo se celá aféra urovná Světová média už vykreslila několik scénářů, jak bude vypadat budoucnost fotbalové superstar.

  • Vrátí se do Manchesteru United

    S United vyhrál Ronaldo i Ligu mistrůFoto Profimedia.cz

    Pokud by domněnky o Ronaldově odchodu měly být pravdivé, měl by se chtít vrátit na staronovou adresu. Podle zdrojů deníku The Sun má velký comeback do Manchesteru United zařídit agent Jorge Mendes na hráčovo výslovné přání.

    Portugalská superhvězda by tak měla být součástí velké rošády. Podle informací italského Tuttosportu mají "rudí ďáblové" nabídnout svou brankářskou jedničku Davida de Geu a astronomických 183 milionů liber (téměř 5,5 miliardy korun) výměnou za Ronalda a útočníka Álvara Moratu. Daily Mirror zase informuje, že Real za Ronalda vyinkasuje přestup De Gey a 175 milionů liber (5,2 miliardy korun) a United se pak Moratu pokusí získat v rámci samostatného obchodu.

    Stopkou těmto divokým přestupovým návrhům by mohl vystavit kouč  José Mourinho . List Daily Star s odvoláním na španělská média tvrdí, že portugalský kouč svého krajana nechce. O Ronaldovi si údajně přes vynikající výkony v poslední době myslí, že je hráčem na sestupu.

  • Zůstane v Realu Madrid

    Cristiano Ronaldo slaví vítězství v Málaze a zisk titulu pro Real po pěti letechFoto Reuters

    O svůj největší klenot Real Madrid logicky nechce přijít. Podle španělského deníku Marca je s hráčem v přímém kontaktu trenér  Zinédine Zidane , který chce 32letého Portugalce za každou cenu udržet. Ronaldovi podle jejich informací volal a bude s ním hovořit několikrát v průběhu léta, aby jej udržel na San Bernabeu.

    Francouzskému kouči imponuje nejenom Ronaldův čich na góly, ale i jeho vítězná mentalita. Právě bývalý záložník Realu byl schopen přesvědčit portugalskou hvězdu, aby pro týmový úspěch "skousnula" občasné posazení na lavičku, zástupci Realu tak určitě budou doufat, že jeho přesvědčovací schopnosti budou platné i tentokrát.

    O Ronaldově budoucnosti má dnes večer promluvit i nově zvolený prezident "bílého baletu" Florentino Perez.

    TOP 5 gólů od Ronalda v sezoně: Průniky i tvrdé hlavičky
    Video se připravuje ...

  • Přestoupí do PSG

    Trenér Islandu Lars Lagerbäck se před úvodním utkáním na mistrovství Evropy proti Portugalsku pozastavil nad simulováním soupeřových hráčů Cristiana Ronalda a PepehoFoto Reuters

    Nahlas se jako o další Ronaldově adrese mluví o Paris St. Germain. Tam už má namířeno Ronaldův krajan Pepe, který s ním dosud působil také v Realu Madrid. Deník Daily Mail informuje, že hráčův agent Jorge Mendes rokoval se zástupci bohatého francouzského celku ještě několik dní předtím, než Ronaldo dvěma góly zazářil ve finále Ligy mistrů proti Juventusu (4:1).

    Ještě před pár lety by Ronaldův přesun zhatily právě daně, ve Francii totiž do roku 2015 fungovala takzvaná superdaň - ti, kdo si vydělávali nad milion eur ročně, museli odvádět 75 % svých příjmů. Tento problém řešila i bývalá hvězda PSG Zlatan Ibrahimovic, pařížský tým za něj podle informací L´Equipe musel neuhrazené daně doplácet.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud