13. srpna 2020 • 16:27

Skandál exkapitána repre. Přímo na hřišti zmlátil sudího, hrozí mu soud

Autor: ČTK, vmn
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kapitán ruské fotbalové reprezentace Roman Širokov zbil při pondělním zápase amatérské soutěže v Moskvě rozhodčího. Devětatřicetiletého záložníka, jenž před čtyřmi lety ukončil profesionální kariéru, už začala vyšetřovat policie. 



Podle listu Sport Express, který dnes o incidentu informoval, může případ skončit u soudu. Konflikt je zachycen na videu.

Širokov, jenž byl v minulosti dvakrát vyhlášen ruským fotbalistou roku, se dostal do sporu s rozhodčím poté, co sudí odmítl nařídit pokutový kop proti soupeři. Po krátké slovní výměně chtěl sudí Širokova vyloučit.

Fotbalista ho ale ranou pěstí do obličeje srazil na zem a pak do něho ještě kopl. Teprve poté ho spoluhráči odtáhli ze hřiště a rozhodčího ošetřil lékař.

„Chtěl bych se Nikitovi (rozhodčímu) upřímně omluvit. Jsem si vědom toho, že ani neodpískání jasné penalty a červená karta nejsou záminkou pro něco takového,“ napsal na Instagram. 

Bez ohledu na omluvu už Širokov kvůli incidentu přišel o místo televizního komentátora sportovního programu Match TV.

Není bez zajímavosti, že Roman Širokov se ze Zenitu Petrohrad velmi dobře zná s Radkem Šírlem, který se před dvěma lety postaral o podobný skandál napadením rozhodčího v divizním zápase Zbuzan proti Vysokému Mýtu. 

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud