28. července 2021 • 20:59

Ondráškův konec? Majitel ho odepsal po hodině hry, píší v Rumunsku

Autor: vmn, šf
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rumunsko není země "kobrám" zaslíbená. Zdá se totiž, že angažmá fotbalového útočníka Zdeňka Ondráška v FCSB skončí dřív, než mohlo pořádně začít. Excentrickému majiteli bukurešťského klubu Gigi Becalimu se český reprezentant nelíbil od prvních minut, teď se ho má chtít zbavit.



Ondráškovo působení v Rumunsku od začátku sleduje tamní uznávaný novinář Emanuel Rosu, který ve středu večer vypustil na sociální sítě důležitou informaci.

„Po odehrání zhruba 60 minut za FCSB bude Zdeněk Ondrášek požádán majitelem Gigim Becalim o ukončení kontraktu, který právě podepsal. Bez komentáře,“ neodpustil si žurnalista osobní poznámku.

32letý Ondrášek je v rumunském klubu ani ne měsíc a dres FCSB navlékl dvakrát. Jednou v základní sestavě v Botosani opustil hřiště po poločase. O víkendu při výhře 4:1 nad Universitatea Craiova vběhl na hřiště v 68. minutě. Do statistik se nezapsal.

Becali svou novou akvizici tvrdě zkritizoval už po prvním vystoupení: „Není to hráč pro náš tým, vůbec nedosahuje naší úrovně,“ pálil bez náznaku povzbuzení.

Odlišné informace o Ondráškově budoucnosti má Dušan Uhrin mladší, který v Rumunsku ještě nedávno trénoval a má jiné zprávy.

„Po druhém utkání, které vyhráli 4:1, Becali Ondráška chválil, úplně změnil názor. Mluvil jsem s jedním klukem z Rumunska a říkal mi: Otočil, takového hráče hledali. Takový Becali je. Baví ho to, ale člověk si to asi nesmí tak brát,“ řekl mimo jiné v rozhovoru, který si můžete přečíst ve čtvrtečním Sportu.

Dušan Uhrin mladší sledoval zápas Sparty s Rapidem Vídeň
Dušan Uhrin mladší sledoval zápas Sparty s Rapidem Vídeň

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud