14. prosince 2021 • 12:30

Hrůza obránce Benfiky: Lupiči ho škrtili páskem, škoda za statisíce

Autor: vmn, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo poklidných oslav s rodinou obrovské drama. Obránce Benfiky Lisabon a argentinský reprezentant Nicolás Otamedi byl v pondělí nad ránem drsně přepaden přímo před svým domem. Organizovaný gang ho zavlekl do domu, kde ukradl věci za v přepočtu tři čtvrtě milionu korun.



Podle oficiálního vyjádření Benfiky jsou fotbalista i jeho rodina v pořádku, „navzdory obrovským potížím, kterým museli čelit.“ Přepadení, které se v Lisabonu odehrálo v pondělí nad ránem, už šetří policie.

Benfica v neděli vyhrála 4:1 na stadionu Famalicaa. Po návratu ze severu Portugalska se Nicolás Otamendi vracel ke svému domu, kde se závěr úspěšného víkendu změnil doslova v horor. Před vilou ho podle deníku Correio da Manha předadla čtveřice mužů v kuklách, jiné zdroje hovoří až o sedmičlenné skupině.

Po krátkém souboji mu zloději utáhli kolem krku pásek a donutili ho pustit dovnitř, kde dramatu přihlížela Otamendiho manželka se synem.

Z luxusního sídla si gang odnesl hlavně hodiny a šperky, škodu argentinský obránce vyčíslil na přepočtu 740 tisíc korun.

Podle všeho byl útok velmi dobře připraven a zorganizován. Lupiči měli kukly a během akce, která trvala jen pár minut, používali vysílačky. Aktuálně po nich pátrá portugalská policie.

Otamendi hraje za Benfiku od loňského léta. Předtím působil například v Portu, Valencii či Manchesteru City, s nímž získal dva ligové tituly. Letos se stejně jako jeho reprezentační spoluhráč Lionel Messi dočkal triumfu na Copa América, z níž má i dvě stříbra a bronz

Nicolás Otamedi byl přepaden přímo před svým domem
Nicolás Otamedi byl přepaden přímo před svým domem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud