24. června 2022 • 18:55

Krmenčík 2025. Útočník se Jakartě upsal na tři roky, o smlouvě se nemluví

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ujednáno. Český útočník Michael Krmenčík se oficiálně stal posilou indonéského klubu Persija Jakarta. V klubu, kam nedávno přišel i český stoper Ondřej Kúdela, podepsal tříletou smlouvu. Někdejší parťáci ze Slavie i národního týmu už v novém působišti trénují a brzy se připojí k týmu.



Krmenčík vyrazil na dalekou cestu ve středu, kdy finišovala jednání o přestupu do Indonésie. V Jakartě ho vítali fanoušci už na letišti, všichni se na novou akvizici do útoku těší a jsou zvědaví, co jim český reprezentant předvede.

„Michael chtěl co nejdál od domova, líbila se mu exotika. První kontakt proběhl někdy před měsícem, v posledních dnech to nabralo rychlý spád. Sháněli stopera a útočníka, líbila se jim Michaelova typologie. Roli hrála i výše kontraktu,“ popsal výběr nové destinace hráčův manažer Daniel Smejkal z agentury IFM-M.

Krmenčík v pátek převzal dres s číslovkou 2025, což symbolizuje délku kontraktu. Výši smlouvy klub ani hráčovi zástupci komentovat nechtějí, finanční aspekt celé transakce také hrál svou roli. Ondřej Kúdela má za tři roky vydělat v přepočtu 50 milionů korun.

Krmenčík strávil minulou sezonu na hostování ve Slavii, které ale nevyšlo podle představ. Do belgických Brugg, kde mu běžela ještě rok smlouva, se vracet nechtěl. Nakonec se podařilo uskutečnit transakci do daleké Asie, Persija Jakarta je třetím zahraničním Krmenčíkovým klubem.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud