4. září 2015 • 16:38

Škodovy slavné góly: Ve třetí lize, hattrick za Slavii i záchrana repre

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Útočník Milan Škoda dal ve své kariéře už několik zajímavých gólůÚtočník Milan Škoda dal ve své kariéře už několik zajímavých gólůFOTO: Koláž iSport.cz

    Milan Škoda, povoláním kanonýr! Útočník pražské Slavie si už déle než rok drží fantastickou formu, kterou potvrdil i v reprezentaci. Premiérovými góly za národní tým vystřelil důležité vítězství proti Kazachstánu. Vytáhlý forvard, který kariéru začínal jako stoper, má ale na kontě tref mnohem více. Na ty nejzajímavější se podívejte v našem článku.

  • Vystřelil první výhru ve třetí lize

    Fotbalisté Bohemians 1905 spadli v roce 2005 kvůli finančním problémům až do třetí ligy a nezačali ji vůbec dobře. Z prvních tří kol získali jen bod a fanoušci začínali být pořádně nervózní. Zvlášť, když jejich miláčci hráli v 90. minutě duelu s Čáslaví 0:0.

    Jenže pak udeřil Milan Škoda. To ještě nastupoval jako stoper. Domácí rozehráli rohový kop a Škoda poslal míč hlavou do sítě. Celý Ďolíček propukl v obrovskou euforii. První vítězství pak Bohemians hodně nabudilo a „Klokani“ na konci sezony slavili postup.

    Milan Škoda začínal v Bohemians 1905 jako stoper, poté ho ale trenér Zbyněk Busta posunul do útoku Milan Škoda začínal v Bohemians 1905 jako stoper, poté ho ale trenér Zbyněk Busta posunul do útokuFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • První gól v lize

    První ligový gól si Milan Škoda připsal v dresu Bohemians 27. září 2007. Soupeř? Pražská Slavia! Tehdy přijela do Ďolíčku jako jasný favorit, jenže už ve 12. minutě ji Škoda zaskočil. Míč poslal za brankáře Martina Vaniaka, už jako útočník, jak jinak než hlavou. Fotbalisté Bohemians nakonec vyhráli 2:0.

    Útočník Milan Škoda slaví svůj první ligový gól, dal ho za Bohemians 1905 proti Slavii Útočník Milan Škoda slaví svůj první ligový gól, dal ho za Bohemians 1905 proti SlaviiFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • První gól za Slavii

    V lednu 2012 se Škoda dočkal přestupu do Slavie a svůj první gól za „Sešívané“ si připsal v jarním utkání proti Hradci Králové. Skóre zápasu otevřel přesnou střelou v 16. minutě. Ještě v tom samém utkání si Škoda připsal další zářez, když překonal hostujícího brankáře parádním lobem.

    Útočník Milan Škoda slaví gól za Slavii Útočník Milan Škoda slaví gól za SlaviiFoto Michal Beránek (Sport)

  • Premiérový hattrick

    První hattrick v profesionální kariéře si Milan Škoda schoval na úvodní zápas jarní části loňské sezony. To se Slavia představila v Liberci. První gól dal útočník Pražanů už v 5. minutě, další dva přidal mezi 36. a 38. minutou. Slavia díky svému kanonýrovi vyhrála 3:1.

    Liberec - Slavia: Gól Milana Škody na 0:1
    Video se připravuje ...

    Liberec - Slavia: Gól Milana Škody na 1:2
    Video se připravuje ...

    Liberec - Slavia: Gól Milana Škody na 1:3
    Video se připravuje ...

  • Parádní slalom v derby

    Jeden z nejpamátnějších gólů dal Škoda na jaře na hřišti Sparty. Už ve 4. minutě si parádně pohrál s několika obránci domácích a s přehledem překonal Marka Štěcha. Po zápase byl ale smutný, Slavia nadějný zápas ztratila a v derby prohrála 1:2. Přesto se na Škodův gól dlouho vzpomínalo.

    Sparta - Slavia: Gól Milana Škody na 0:1
    Video se připravuje ...

  • Kanonýr i v reprezentaci

    Díky své výborné formě si Škoda vysloužil pozvánku do reprezentace. A i tam se stal klíčovým faktorem. O poločase duelu s Kazachstánem ho poslal trenér Pavel Vrba za stavu 0:1 na hřiště a Škoda se mu odvděčil. Kanonýr Slavie dal dva góly, oba hlavou, a zařídil tak důležitou výhru 2:1.

    Český spasitel Škoda: Neznamená to, že teď budu v základu
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud