27. prosince 2017 • 18:24

Kouzelník Neymar hrál pro hladové děti: fotka s hvězdami i gól snů

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci ho milují po celém světě, ale doma v Brazílii je to ještě něco víc. A nejdražší fotbalista v historii Neymar se jim umí odvděčit. Hvězda francouzského PSG měla přes Vánoce volno, a tak si zajela do rodné země, kde se v Jundiaí zúčastnila fotbalové exhibice, která měla pomoci vybrat peníze na jídlo pro místní děti.



Fotbalový zápas pro dobrou věc zorganizoval bývalý hráč PSG Nene a Neymar se tu sešel s dalšími někdejšími či současnými brazilskými hvězdami. Na sociální síti se pak pochlubil společnou fotkou právě s Nenem, Roberto Carlosem, Lucasem Limou či Dantem. Vyfotil se i s dalším reprezentačním parťákem Eliasem.

Neymar si v exhibičním zápase brazilských hvězd za oba týmy – vedle Neneho jedenáctky i za tým brazilského herce Caia Castra. A opět ukázal, proč za něho šejkové z PSG zaplatili tak obrovský balík.

Brazilec Neymar (úplně vpravo) se fotil se svými slavnými krajany: Nene (vlevo), Dante (třetí zleva), Lucas Lima (čtvrtý zleva), Roberto Carlos (druhý zprava).
Brazilec Neymar (úplně vpravo) se fotil se svými slavnými krajany: Nene (vlevo), Dante (třetí zleva), Lucas Lima (čtvrtý zleva), Roberto Carlos (druhý zprava).

V jednu chvíli Neymar dostal přihrávku mezi obránce a prosmýkl se do vápna, kde už na něj číhal brankář. Neymar ovšem nezpanikařil, míč si posunul do strany a pak zády ke koncové čáře nádherně přeloboval gólmana vysokým obloučkem, který přesně zapadl ke vzdálenější tyči.

Touhle parádou Neymar zvyšoval na 5:1 pro Neneho tým, který nakonec zvítězil 11:7. O vítězství ale v tomhle tradičním dobročinném duelu (vloni se tu před svým odchodem do Manchesteru City objevil třeba Gabriel Jesus) nešlo...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud