6. prosince 2017 • 17:08

Tu máš prachy! Na Bayernu to Neymar schytal, létaly na něj falešné bankovky

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdy PSG neprožívají povedený týden. Na sobotní prohru ve Štrasburku (1:2) z domácí soutěže navázala úterní ztráta v Lize mistrů na hřišti Bayernu Mnichov (1:3). Na půdě lídra bundesligy si užil zejména Neymar. Na hlavě nejdražšího fotbalisty planety přistály falešné pětiseteurové bankovky, které po něm před zahráním rohu házeli domácí příznivci.



PSG si užívá skvělý podzim, který až do víkendu zvládalo bez jediné prohry. Jenže dva zápasy se týmu nevyvedly, naposledy padl pařížský gigant na Bayernu 1:3.

Domácí příznivci si vychutnali především Neymara . Brazilský šutér šel rozehrát roh, když na něj z hlediště začaly pršet bílé papírky. Následně se ukázalo, že šlo o falešné pětiseteurové bankovky.

Jednalo se o jasnou narážku na to, za kolik Neymar v létě přestoupil z Barcelony a zvolil dres bohatých šejků. Výstupní klauzule, kterou katarští vlastníci PSG poslali na účet Barcelony, činila neuvěřitelných 222 milionů eur (5,8 miliardy korun).

Fanoušci Bayernu hozenými bankovkami Neymarovi posměšně připomněli, že do PSG zamířil zejména kvůli tučné výplatě a že jeho přestup dělá z fotbalu víc byznys než čistý sport.

SESTŘIH Ligy mistrů: Bayern Mnichov - PSG 3:1. Souboj gigantů pro německého mistra
Video se připravuje ...

Na Twitteru se ale Neymara leckdo zastal. "Nejsou fanoušci Bayernu pokrytci? Sami skoupí všechny hráče z Německa a teď si stěžují na Neymara," připomínají fanoušci chování bavorského kolosu, který v minulých letech za tučné peníze vykoupil z konkurenčního Dortmundu hráče jako Lewandowski, Götze či Hummels.

Neymar byl pochopitelně naštvaný. Dvě prohry v řadě jsou něco, co po třaskavém letním přestupu ještě nezažil. Vyjma tahanic v šatně (spor s další útočnou hvězdou PSG Cavanim ) mu zatím vše šlape jak na drátkách.

PSG totiž dosud prakticky neustále vyhrávalo a soupeřům nadělovalo pořádné nášupy. Například Bayern odcházel z prvního duelu v Paříži s jasnou porážkou 0:3, která stála místo trenéra Carla Ancelottiho.

"Samozřejmě, že PSG mělo jednu nebo dvě dobré šance. Ale my jsme vyhráli 3:1, neměl jsem pocit, že bychom hráli proti týmu, který je nad naše síly," pochvaloval si po úterní odplatě útočník Bayernu Thomas Müller.

"Pořád jsme Bayern Mnichov. I když jsme v Paříži prohráli 0:3, na rohy to bylo asi 18:1 pro nás. Samozřejmě mají skvělé útočné hráče, ale je mimo mísu říkat, že je to tým, který absolutně předčí všechny ostatní," dodal 28letý německý reprezentant.

Skupina B

Z V R P Skóre B
1. Paris SG 6 5 0 1 25:4 15
2. Bayern 6 5 0 1 13:6 15
3. Celtic 6 1 0 5 5:18 3
4. Anderlecht 6 1 0 5 2:17 3

SESTŘIH Ligy mistrů: AS Řím - Karabach 1:0. Schick se na hřiště nedostal
Video se připravuje ...

SESTŘIH Ligy mistrů: Manchester United - CSKA Moskva 2:1. Favorit otočil skóre za minutu
Video se připravuje ...

SESTŘIH Ligy mistrů: Chelsea - Atlético Madrid 1:1
Video se připravuje ...

SESTŘIH Ligy mistrů: Benfica Lisabon - Basilej 0:2. Vaclík a Suchý potvrdili postup
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud