24. května 2018 • 15:28

Nejen oslava záchrany Udine. Barák a "děti Příbrami" lákají na exhibici

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě minulý víkend pomáhal zachraňovat Udine, jeho asistence na vítězný gól pro Seka Fofanu byla definitivním štemplem na to, že se černobílí udrželi v Serii A. Ale sezonu zakončí Antonín Barák se svými kamarády a bývalými spoluhráči až tuto neděli. Charitativní akcí a zápasem u Litavky, v němž se střetnou samí odchovanci Příbrami. A bude na co koukat.



„Děti Příbrami“ se po letech spojí. „Bude to o hrdosti města a klubu,“ říká Antonín Barák, jeden z odchovanců, kteří 27. května nastoupí na hřišti U Litavky, a hlavně – společně se svým otcem ten, který exhibiční zápas vymyslel a celý ho organizuje.

To, co záložníka italského Udinese donutilo k uspořádání mimořádného setkání příbramských odchovanců, je charitativní podtext. Podpora Ely Fekoňové, čtyřleté holčičky trpící dětskou mozkovou obrnou, jíž Barák pomáhá. A taky zároveň podpora Vladimíra Mikuláše, 41letého maséra fotbalové a futsalové reprezentace, kterému lékaři před časem diagnostikovali amyotrofickou laterální sklerózu.

Zúčastní se on, Dominik Mašek, Tomáš Zápotočný, Miroslav Slepička, Tomáš Wágner, Aleš Matějů, Milan Mišůn, Tomáš a Pavel Pilíkovi, Jakub Řezníček nebo Jan Vošahlík. Dokonce dorazí z Ajaxu i Václav Černý, který ale kvůli vleklému zranění kolene hrát nebude.

A na lavičku taky hvězdy. Třeba Josef Csaplár, který momentálně táhne áčko zpátky do první ligy, nebo Václav Černý starší a Antonín Barák starší.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud