15. května 2020 • 06:25

Sport Magazín: Speciál o výchově fotbalistů a dokument Nová generace!

Autor: mag
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak je na tom dnes český fotbal s výchovou mladých fotbalistů? Je vůbec ještě šance, aby tu někdy v budoucnosti vyrostli noví hráči jako Nedvěd, Čech nebo Rosický? Už dnes v novém vydání Sport Magazínu najdete sérii velkých reportáží a detailní vhled do výchovy českých fotbalistů. Právě tomuto tématu se věnuje i zatím největší projekt v historii iSport TV – třídílná dokumentární série Nová generace, která startuje premiérou na iSport.cz už v pondělí 18. května! Elektronickou verzi deníku Sport s magazínem si můžete pořídit také na iKiosek.cz.



A právě ve Sport Magazínu má Nová generace svou předpremiéru. Dozvíte se, jak se Vladimír Šmicer stal hvězdou Liverpoolu a vyhrál Ligu mistrů, i když pocházel z malé vesničky uprostřed ničeho. V čem byla jeho cesta vypovídající pro celou jeho zlatou generaci hráčů?

Máme dnes podmínky na to, abychom vychovávali lepší hráče? Co dělá Fotbalová asociace České republiky pro to, aby zlepšovala úroveň českého fotbalu, se dozvíte v rozhovoru s novým manažerem rozvoje a kontroly Pavlem Frýbortem.

O tom, jak se vypořádávají čeští hráči s obrovskou konkurencí v zahraniční akademii v Atalantě, mluví otevřeně jeden z největších současných českých talentů, David Heidenreich. A v čem spočívají největší problémy a úkoly do budoucna?

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »  

Titulní strana pátečního Sport magazínuFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud