Michal Koštuřík
4. dubna 2024 • 13:48

Bez výjimky! Vsetín v baráži nemůže hrát doma. Kde by našel azyl?

Vstoupit do diskuse
70
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když Vsetín dělá na ledě maximum, aby velkého rivala ve finále play off hokejové Chance ligy pokořil (zatím 1:1 na zápasy), následnou baráž s Kladnem by na svém stadionu mohl hrát pouze Zlín. Zimák Na Lapači totiž nesplňuje několik podmínek, nutných k uspořádání zápasu, spadajícího do režimu extraligy. Hlavním problémem jsou zastaralé mantinely. „Licenční řád má jasně daná pravidla, výjimky neumožňuje,“ potvrdil pro iSport.cz Martin Loukota, ředitel Asociace profesionálních klubů (APK).



Jeden z finalistů Chance ligy by byl v baráži o extraligu proti Jágrovým Rytířům značně znevýhodněn. Vsetín by musel odehrát všechna domácí utkání v azylu, který vyhovuje normám. „Teď to neřešíme. Věříme, že bychom dostali výjimku,“ sdělil ve čtvrtek dopoledne Radim Tesařík, sportovní manažer klubu. Smůla, nedostanou ji.

Svazové ústředí již v předstihu avizovalo, že pardony, známé z minulosti, letos udělovat nebude. Na Lapači, kde se na přelomu tisíciletí slavilo šest extraligových titulů, chybí moderní odpružené mantinely, na tribunách je

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
70
Aktuální zápasy
Články odjinud