16. prosince 2013 • 14:05

Svatbě na ledě tleskalo 13 tisíc lidí. Klepiš a Vondrka byli za svědky

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nasadili prstýnky před téměř třinácti tisíci lidí, tohle byla hodně zvláštní, hokejová svatba. Nevěsta Petra Budínská a ženich Michal Břetenář si řekli své „ANO“ ještě před startem prestižního duelu pražského Lva se Slovanem Bratislava. Podívejte se, jak celá paráda vypadala.



Vznik myšlenky vysvětlil Břetenář jednoduše: „Oba jsme fanoušci Lva, tak jsem to partnerce navrhl. Ona řekla okey a bylo to,“ usmíval se šťastný muž. Pikantní byl i fakt, že on je občanem České republiky, zatímco jeho vyvolená je ze Slovenska.

Za svědky šli hokejisté, obřad řídil Jakub Kohák.
Video se připravuje ...

Za svědky jim šli šťastnému páru útočníci Michal Vondrka a Jakub Klepiš. „Ať vám to klape a při případných rozepřích si odsedíte maximálně dvě minuty. Pak zase budete táhnout jako jeden tým,“ přál novomanželům Jakub Kohák, populární režisér a bavič. Právě on celý obřad na ledě řídil.

„Moc se mi to líbilo. Sice jsem na podpatcích byla na ledě trošku jako na snowboardu, ale jinak všechno super,“ radovala se pohledná nevěsta. „Trošku jsem se bál reakcí fanoušků Slovanu, ale nakonec to bylo v pohodě chtěl bych jim poděkovat,“ dodal její muž.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud