30. března 2014 • 18:00

Nový domov Lva pro play off. Kolizi se Spartou vyřeší O2 Arena

Autor: fan, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba sourozenci rostou a nevejdou se do společného pokoje… Sparta i Lev postupují v play off dál, což znamená i termínovou kolizi v Tipsport Areně. Série s Kometou i Jaroslavlí začínají ve středu, celek KHL proto bude muset tradičnímu nájemci doma uvolnit místo a stěhuje se do slávistické O2 Areny.



Ve vysočanské O2 Areně se odehraje i případný pátý duel série, byť při něm by Sparta ještě měla volno. „Hlavní je, že budeme konečně doma. Budeme hrát v Česku poté, co jsme museli strávit v podstatě tři zápasy v Bratislavě. Věřím, že přijdou známí, rodiny, spousta lidí a my si to budeme moct i užít,“ zmínil zkušený bek Ondřej Němec.

Lev totiž pátý díl zápolení s Doněckem, kdy měl právo vlastního ledu, strávil v Bratislavě, rovněž kvůli termínové kolizi. Slavia, která v O2 Areně hraje, už z play off extraligy vypadla, a tak může Lev nový domov využít naplno.

Lev Praha se poprvé v historii probojoval do finále Západní konference a do semifinále celého KHL. Tam narazí na rozjetou Jaroslavl, která v cestě dokázala už vyřadit Dynamo Moskvu a Petrohrad. Větší hala tak bude určitě přínosem. Celá série začíná ve středu 2.4. od 19:00. Lev má výhodu domácího prostředí, a tak začíná v O2 Areně.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud