14. září 2011 • 09:25

Pohřeb prvního z Čechů. Veřejnost se dnes rozloučí s Karlem Rachůnkem

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obří žal znovu dolehne na pozůstalé tragicky zesnulých šampionů. Dneškem počínaje začne smutný seriál posledních rozloučení s českými reprezentanty. První pohřeb hokejového hrdiny se uskuteční dnes ve Zlíně. S obráncem Karlem Rachůnkem se může veřejnost rozloučit od 12 hodin na náměstí Míru před radnicí.



Následovat bude oficiální obřad na Lesním hřbitově, jehož se zúčastní rodina, přátelé a také hráči extraligového PSG Zlín. Na hlavním zlínském náměstí půjde o tichou vzpomínku bez řečníků.

Na pódiu bude vystavena velká fotografie Karla Rachůnka, na velkoplošné obrazovce se odvysílá dokument o zesnulém šampionovi, z reproduktorů bude znít hudba, kterou 32letý zadák rád poslouchal.

Do dvou kondolenčních knih mohou zájemci napsat své vzkazy. Květiny budou po skončení rozloučení převezeny k obráncově hrobu.

Před dnešním prvoligovým utkáním Havlíčkova Brodu s Šumperkem proběhne smuteční pochod příznivců Josefa Vašíčka, vzpomínkový akt bude i během zápasu. Ve čtvrtek pak Vašíčka pochovají na tamním hřbitově.

Vzdání poslední pocty a rozloučení s Janem Markem pro veřejnost je naplánováno v pátek od 9 do 11 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Jindřichově Hradci.

Nezapomeneme, vzkazují fanoušci do nebe zesnulým hokejistům, na čest jejich památce stále zapalují svíčky
Nezapomeneme, vzkazují fanoušci do nebe zesnulým hokejistům, na čest jejich památce stále zapalují svíčky

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud