21. února 2012 • 10:31

Pošuk Yablonski uhodil rozhodčího, pak krosčekoval hráče bez puku

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bojí se bláznů z Čechova už i rozhodčí? Nebo mají dokonce příkaz shůry být benevolentnější k jejich zákeřnému stylu hry? Podle toho, co předvedl kanadský hokejista ve službách Čechova Jeremy Yablonski, je jejich chování více než podezřelé. Nechat si dát pohlavek a pak přehlédnout do očí bijící krosček, to snad už nemyslí vážně...?



Jeremy Yablonski sice vyfasoval z utkání proti Atlantu Mytišči nejmenší trest ze všech "zlých" mužů Viťazu (stop na jedno utkání), ale dovolil si možná nejvíce.

Na záběrech je vidět jak se kanadský řezník rozjede od modré čáry soupeře. Poté přestane úplně hrát i bruslit. Vůbec ho nezajímá puk, ale pouze se rozhlíží komu a jakým způsobem rozdá tvrdou ránu.

První v cestě mu stojí sudí utkání. Tomu Yablonski uštědří pohlavek. Inzultace rozhodčího? Ale kdepak, jako by se nic nestalo. Setrvačností Kanaďan pokračuje dál.

VIDEO: Pošuk Yablonski udeřil rozhodčího a pak krosčekoval
Bohužel jeden z nešťastníků Atlantu zrovna projíždí kolem něho. Hokejový blázen zvedá ruce do úrovně hlavy a hráče Mytišči trefuje krosčekem přímo do obličeje.

Tohle by se všude na světě pískalo jako jasný faul. Kotouč byl ve druhém rohu kluziště. Hráč bez puku se nesmí takovým způsobem atakovat. V Čehově jsou ale takové zákroky čisté...

Jeremy Yablonski se snaží seřezat brankáře Dinama Riga Chrise Holta
Jeremy Yablonski se snaží seřezat brankáře Dinama Riga Chrise Holta

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud