Adam Sušovský
26. února 2016 • 16:28

Nechutný tah! CSKA zamkl Slovan v kabině, aby neviděl jejich trénink

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou jednoznačným favoritem, a v celé sérii prvního kola to potvrzují. CSKA Moskva zatím nedalo slovenskému Slovanu ani čuchnout a v osmifinále Kontinentální ligy vede už 3:0 na zápasy. To vše možná i díky tomu, jak CSKA v souboji chová. Strach z vyřazení byl evidentně tak velký, že se slavný ruský klub odhodlal k ostudnému tahu. Před druhým zápasem série klub zamkl Slovan Bratislava v kabině, aby slovenský tým nemohl vidět jeho trénink. 



Nechutný tah, píše o incidentu z Ruska třeba slovenský deník Čas a přikládá i důkaznou fotografii: Dveře od kabiny Slovanu byly zamknuté cyklistickým zámkem. Vchod navíc hlídali i policisté, kteří měli z toho, jak se slovenský tým nemůže dostat ven, zábavu. To vše byl promyšlený záměr: Tým CSKA chtěl zabránit, aby hráči a trenéři Slovanu viděli jeho trénink před druhým zápasem série.

„V pondělí jsme měli před druhým zápasem trénink v moskevské aréně. Před námi akorát trénovali hráči CSKA. Když jsme vstoupili do naší kabiny, tak nám zamkli dveře řetězem, abychom neviděli jejich trénink. A ještě před dveře postavili policajta,“ prohlásil o trapném kroku ruského týmu generální manažer Slovanu Maroš Krajčí.

„Když jsme pak měli následně trénink my, lidé z ruského klubu se na něj dívat mohli,“ dodal šéf klubu o skandálním chování mnohem slavnějšího soupeře, který už v sérii vede 3:0 na zápasy a zítra má šanci v Bratislavě Slovanu sezonu ukončit.

Slovan totiž prohrál oba dva zápasy v Moskvě (0:2 a 2:3 v prodloužení) a nezvládl ani včerejší třetí duel série na vlastním ledě. Domácí po dvou třetinách přitom vedli 1:0, v 56. minutě  ale vyrovnal Petrov a pouhých 45 vteřin před koncem zápasu z přesilové hře rozhodl o výhře CSKA Da Costa.

„Zvrátit sérii by byl menší zázrak, ale i ty se stávají. Nejsou o tolik lepší jako my, abychom to nedokázali udělat. Myslím si, že se nás dost bojí a to může být naše výhoda. Už nemáme co ztratit,“ prohlásil střelec jediné branky Slovanu v posledním zápase Marek Viedenský, který si neodpustil ani komentář k ruským rozhodčím. Slovan cítil křivdu už během obou zápasů v Moskvě a nespokojený s výkony arbitrů byl tým i včera.

„Pokazili jsme si to sami, ale s přispěním některý věcí, které se bohužel nedají komentovat. Zase jsme hráli asi polovinu zápasu v oslabení, to se nám nemůže stávat. Jsou to ale věci, které my neovlivníme, ani kdybychom se jakkoliv snažili nefaulovat,“ naznačil Viedenský, že přední ruský klub je za postupem tlačen i sudími.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud