24. června 2011 • 04:00

Haló, tady Lemieux. Majitel Tučňáků volal Jágrovi

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle telefonát má váhu. Na jedné straně vytáčí číslo Mario Lemieux, na druhé přijímá hovor Jaromír Jágr. Spolumajitel Penguins a hráčská legenda mluví se svým nejoddanějším žákem a hokejistou, který usiluje o návrat. Bude to právě v Pittsburghu?



„Myslím, že si dobře popovídali. Přece jenom se znají výborně,“ přiblížil Petr Svoboda, Jágrův agent, listu Post-Gazette.

Ten ale zároveň cituje generálního manažera Raye Shera, který je v otázce angažování devětatřicetiletého útočníka zdrženlivější.

„Zatím jsme neučinili žádnou nabídku, musíme probrat s celým vedením, jestli o něj opravdu budeme usilovat,“ řekl. Kontakt klubu s Jágrem ale připustil.

A co Craig Patrick, bývalý šéf Penguins, který Jágra v roce 1990 draftoval? „Kdybych já měl učinit to rozhodnutí, Jaromíra bych bral. Bylo by to moc pěkné. A hlavně, on by pořádně pomohl.“

Jednotlivé kluby NHL zatím na žádosti fanoušků popírají zájem o číslo 68. Vancouver, Boston, Chicago nebo Buffalo už řekli jednoznačné ne.

Překvapí někdo další? Nebo se Jágr opravdu rozhodne jen mezi Detroitem a Pittsburghem. Rozuzlení se dá čekat v nejbližších dnech.

Zbyněk Michálek: Jardy by si vážil i Crosby! Velký rozhovor o možném Jágrově angažmá čtěte v pátečním Sportu.

Jaromír Jágr jako kapitán Pittsburghu. Vrátí se do míst, kde startovala jeho fantastická kariéra?
Jaromír Jágr jako kapitán Pittsburghu. Vrátí se do míst, kde startovala jeho fantastická kariéra?

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud